Karijera

Namakom čini veliki broj zaposlenih koji dele zajedničku viziju!

Naš tim čini sinergija iskustva, znanja, mladosti i energije. Značajan broj naših zaposlenih je svoj profesionalni razvoj započeo u Namakomu.

Naročito smo ponosni na one koji su sa nama od početka, ali i neprestano otvaramo nove poslovne prilike kako za mlade, perspektivne i kreativne ljude koji žele da započnu svoju karijeru u kompaniji poput Namakoma, tako i za iskusne profesionalce koji žele da zajedno sa nama rastu.

 

Kao kompanija koja još od svog osnivanja pogled usmerava ka budućnosti, činimo sve da obezbedimo dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta kroz organizaciju profesionalnih obuka i stručnih usavršavanja. Na putu profesionalnog razvoja naših zaposlenih, bavimo se zajedničkim praćenjem performansi i kreiranjem razvojnog puta.

Namakom kao jedan od rastućih sistema u regionu je uvek otvoren za nove ideje i ljude sa kojima delimo viziju i koji spremno donose pametne odluke. Trudimo se da prepoznamo talente i omogućimo im da ostvare svoj pun potencijal.

Zahvaljujući snazi našeg tima kompanija je izrasla u stabilan i održiv sistem koji danas poseduje know how, u tri ključna segmenta poslovanja:

Promo
materijali

Profesionalne
uniforme

Opreme za
zaštitu na radu

Naš cilj je da zajedno, sa našim zaposlenima rastemo i razvijamo se jer naši ljudi su naša najveća vrednost.

Ako verujete da ste timski igrač, odgovorni, inovativni, pouzdani i umete da razmišljate kao lider, verujemo da je Namakom pravo mesto za vas.